Amasus Radio

Voor international scheepvaart bedrijf Amasus in Delfzijl maakte we een 24 uurs uitzending die in meer dan 30 landen te horen was. Vanuit de studio in het hoofdkantoor in Delfzijl verzorgde we een audiostream en een videostream. 

Via whatsapp stuurde schepen foto's van lading en bijzondere locaties. Teams op de schepen deden een shoutout naar elkaar en zorgde zo voor verbinding.  

Bijzonderheden - Reports vanaf een support vessel in de Eemshaven. 

Kruidvat On Air!

Voor Kruitvat maakten we een dag lang maatwerk radio vanuit Thuishaven in Amsterdam. De eerste twee uur was dat ons format: Reistijdradio, voor de meer dan 1200 filiaalmanagers onderweg naar het event. Met een afwisseling van informatie, spelletjes en muziek brachten we iedereen onderweg al in de stemming. 


Tijdens het event waren wij het muzikale meeting point vanuit waar we informatie gaven over het programma en verzoekplaatjes draaiden.

               

Radio RVO 

Voor de Rijksdienst voor ondernemend Nederland produceren we jaarlijks een meerdaags radio event. Met als missie het verbinden van de medewerkers van verschillende vestigingen in het hele land. We maken een interactief & informatief radioprogramma in beeld en geluid met diverse spelelementen en veel muziek!

Daarnaast zetten we medewerkers van RVO in als reporter, nieuwslezer en interviewer. Met 1545 verzoekplaten van meer dan 1800 luisteraars in heel het land. 


Parnassia Groep Radio

Ter gelegenheid van het 25 jarig bestaan van de Parnassia Groep maakte we een uitzending van 9 uur tijdens het parnassia kleur festival. 

De eerste 2 uur als reistijdradio voor alle medewerkers onderweg naar het festival. De rest van de uitzending om de medewerkers thuis of of het werk via de radio mee te laten feesten. 

Vanuit onze mobiele studio waren wij de muzikale verbinding tussen het feest lokaal en het radio feest dat we mochten creëren voor de honderden collega's op de werkvloer. Het feest op de werkvloer kreeg een extra dimensie door het vooraf geleverde partypakket mét bluetooth speaker. 

De luisteraars gaven de uitzending een 8.8 gemiddeld.