CASES

ONE DAY RADIO maakte programma's met en voor de volgende bedrijven.


Contact us

RADIO IN BEELD


Radio is gericht op beleving van de luisteraar. Juist de mystiek van het niet zien vergroot de beleving en spanning. Maar, wij maken er ook visueel altijd graag een spektakel van! Met onze kleine guerrilla studio of met de studio set van de TOP2000 inclusief video regie hebben we altijd een opzet die past bij de opdracht en setting. 

Bekijk hier onze radio reel voor een overzicht van onze projecten. Of scrol door een aantal van onze verschillende gerealiseerde producties op deze pagina.

MEER INFORMATIE

KRUIDVAT ON AIR!

Voor Kruitvat maakten we een dag lang maatwerk radio vanuit Thuishaven in Amsterdam. De eerste twee uur was dat ons format: Reistijdradio, voor de meer dan 1200 filiaalmanagers onderweg naar het event.  Deelnemers luistern via smartphone via de maatwerk radiopagina voor deze opdracht. 


Met een afwisseling van informatie, spelletjes en muziek brachten we iedereen onderweg al in de stemming. 


Tijdens het event waren wij het muzikale meeting point vanuit waar we informatie gaven over het programma en verzoekplaatjes draaiden.  Onze kleurrijke radiohosts gingen op zoek naar bijzondere verhalen en verzoekplaatjes en creeerde interactie en verbinding onder de bezoekers.  Deelnemers gaven dit deel van het event een score van 8.8.               

RADIO RVO 

Voor de Rijksdienst voor ondernemend Nederland produceren we jaarlijks een meerdaags radio event. Met als missie het verbinden van de medewerkers van verschillende vestigingen in het hele land. We maken een interactief & informatief radioprogramma in beeld en geluid met diverse spelelementen en veel muziek!

Daarnaast zetten we medewerkers van RVO in als reporter, nieuwslezer en interviewer. Met 1545 verzoekplaten van meer dan 1800 luisteraars in heel het land. 


PARNASSIA GROEP RADIO

Ter gelegenheid van het 25 jarig bestaan van de Parnassia Groep maakten we een uitzending van 9 uur tijdens het Parnassia kleur festival. 

De eerste 2 uur als reistijdradio voor alle medewerkers onderweg naar het festival. De rest van de uitzending om de medewerkers thuis of op het werk via de radio mee te laten feesten. 

Vanuit onze mobiele studio waren wij de muzikale verbinding tussen het feest lokaal en het radio feest dat we mochten creëren voor de honderden collega's op de werkvloer. Het feest op de werkvloer kreeg een extra dimensie door het vooraf geleverde partypakket mét bluetooth speaker. 

De luisteraars gaven de uitzending een 8.8 gemiddeld. 


KRAMP RADIO

During the three day leadership programme for Kramp Internationals we offered a creative way to bring more dynamics to the programme. With a live radio show on stage that participants would follow during a well deserved walk in the beautiful terrain of Insperyum / Ebben in Cuijk. 

The combination of a relaxing walk with listening to the information in the radio show was very much appreciated. Participants had the option to react to the show and ask questions through the app. 

We also promoted the podcast series we recorded earlier, containing more in depth information.