REISTIJD RADIO

Met reistijd radio begint je event onderweg al!

CONTACT

REISTIJD RADIO
Je event is al begonnen!

Met reistijd radio is je event onderweg al begonnen. Zodra je bezoekers van huis gaan kunnen ze luisteren via een radiopagina in de opmaak van je huisstijl. 


Via ons gratis nummer kunnen mensen reageren op de uitzending. Via het verzoekformulier vragen ze platen aan voor elkaar of zichzelf. We stellen een uitzending samen in een dynamische mix van inhoud en entertainment. Zo komt iedereen helemaal geïnformeerd in de stemming aan bij jouw event. 


Via de de radioknop op de pagina kunnen mensen veilig luisteren op een headset of in de auto. We maken de uitzending vanuit Studio 14 of komen met een van onze mobiele studio's op locatie. 

Reistijd Radio is al beschikbaar voor €1499,- exlusief BTW.  

​ ​​AANVRAGEN
HOE WERKT HET?

- Vertel ons wie je doelgroep is en de doelstelling van je event

- Wij maken radio van jouw inhoud

- Wij zorgen voor alle technische zaken

- Wij helpen je met de productie van de uitzending van A tot Z


Onze programma makers hebben meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerp van creatieve communicatie, events en content. Ons team is ervaren in het presenteren en interviewen voor de zakelijke markt. 


Onze presentatoren team bestaat uit radio DJ's met ervaring bij o.a. Veronica, 3FM, Radio 2 en BNR Nieuwsradio. Daarnaast beschikken we over een grote pool aan comedians, textschrijvers, columnisten en artiesten die we kunnen inzetten als dat past bij de opdracht. WE HEBBEN REISTIJD RADIO O.A. AL INGEZET VOOR O.A DE VOLGENDE BEDRIJVEN